Shopping i Malaga

Hitta den bästa shoppingen i Malaga

Malaga är en stor stad med både lokalbor, studenter och turister vilket gör den till en perfekt stad om du är intresserad av shopping. Det finns både mysiga gågator och stora shoppingcenter vilket är perfekt om du skulle råka ut för dåligt väder under din resa till Malaga.

I centrala Malaga ligger den pampiga gågatan Calle Margués de Larios som tillsammans med sina sidogator har flertalet butiker från kända klädmärken. Området runt Calle Margués de Larios är fyllt av små gränder där du förutom stora kedjor och märkesklädesbutiker hittar små lokala butiker och restauranger. Vi rekommenderar att du vandrar gatorna upp och ner för vi tror att du kommer hitta din egna lilla favoritbutik bortanför de stora kedjorna som tar störst plats. Kanske är det i någon av dessa butiker som du hittar den där perfekta souveniren att ta med sig hem?

I centrum ligger även den kända Saluhallen Mercado Central Atarazanas, här finner du allt från fisk och skaldjur till kött och grönsaker, hyr du ett hus eller en lägenhet med kokmöjligheter så är saluhallen det perfekta stället att inhandla ingredienserna till en av era middagar.

Malaga är fullt av bra shoppingcenter

El Corte Inglés är en kedja med shoppingcenter runt om i Spanien och i Malaga ligger köpcentret i de centrala delarna av staden. Precis som NK i Stockholm och Göteborg är det fullt av butiker med de mest kända varumärkena samlade på ett ställe.

Centro comercial Vialia är ett shoppingcenter som är byggt i Malagas gamla tågstation. Köpcentret har en salig blandning butiker med allt från några av de lyxigaste varumärkena till några av världens mest kända butikskedjor men du hittar här även både bio och bowling.

Det relativt nybyggda hamnstråket Muelle Uno ses av många som ett shoppingcenter och är fullt av butiker och restauranger precis vid vattnet.

Handla mat i Malaga

I Malaga finns flertalet mindre matbutiker men om du har hyrt bil är det enkelt att åka ut till de större stormarknaderna som ligger utanför staden för att storhandla både mat och dryck.

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Malagaguiden.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar malagaguiden.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!